Το travelplanet24 και οι κινηματογράφοι ODEON σας πανε Hollywood!

hollywood-sign

Σινεφίλ όλου του κόσμου χαμογελάστε. Μια βόλτα στους κινηματογράφους ODEON μπορεί να σας χαρίσει ένα εκπληκτικό ταξίδι στη Μέκκα του κινηματογράφου, το λαμπερό Hollywood. Πρόκειται για μια πρωτότυπη ιδέα του online ταξιδιωτικoύ γραφείου travelplanet24.com και του Club Cineφίλοι της Odeon, που θα σας μεταφέρει από τις κινηματογραφικές οθόνες κατευθείαν στην πηγή του θεάματος!

Το Club Cineφίλοι της ODEON διοργανώνει σε συνεργασία με το επιτυχημένο online ταξιδιωτικό γραφείο travelplanet24.com, έναν συναρπαστικό διαγωνισμό με έπαθλο ένα ταξίδι για δύο άτομα στο Λος Άντζελες!   Πρόκειται για μια μοναδική ευκαιρία και ένα ανεπανάληπτο ταξίδι που θα περιλαμβάνει διαμονή σε 4 αστέρων ξενοδοχείο, μεταφορές από και προς το αεροδρόμιο, μια ξενάγηση ή μια επίσκεψη σε ένα θεματικό (Universal ή Disney) ή μια επίσκεψη στα Hollywood Studios.

Ο διαγωνισμός ισχύει μέχρι 31 Αυγούστου 2009 και το μόνο που χρειάζεται είναι επιδεικνύοντας την κάρτα μέλους του Club Cineφίλοι να συγκεντρώνετε αστέρια, με κάθε ταινία που απολαμβάνετε στους κινηματογράφους ODEON!

Για κάθε επίσκεψη τις καθημερινές (από Δευτέρα έως και Παρασκευή, εκτός αργιών) συγκεντρώνονται 15 αστέρια και για κάθε επίσκεψη το Σαββατοκύριακο και τις αργίες 5 αστέρια. Mε 20 αστέρια αποκτάτε δικαίωμα συμμετοχής στην κλήρωση που θα γίνει ηλεκτρονικά και θα μπορείτε να συμμετέχετε με το σύνολο των αστεριών που έχετε συγκεντρώσει.

Και να θυμάστε! Όσο περισσότερα αστέρια συγκεντρώσετε, τόσο περισσότερες πιθανότητες έχετε να κερδίσετε!

Reblog this post [with Zemanta]

Ίσως σας αρέσουν επίσης…

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *