Terrafugia – Το αυτοκίνητο που πετάει..

Τι θα λέγατε για ένα αυτοκίνητο, με το οποίο θα μπορούσατε ακόμα και να πετάξετε.. να ταξιδέψετε δηλαδή με περίπου την διπλάσια ταχύτητα από αυτήν που μπορεί να ταξιδέψει ένα αυτοκίνητο; Αν σας ενθουσιάζει η ιδέα τότε θα πρέπει να ρίξετε μια ματιά στο Terrafugia!

terrafugia_morning_hangar

Αν και το όνομα του δεν εντυπωσιάζει με το πρώτο άκουσμα είναι σχεδόν σίγουρο πως θα εντυπωσιαστείτε με τις δυνατότητές του. Πρόκειται για ένα αυτοκίνητο το οποίο μπορεί να μεταμορφωθεί σε αεροπλάνο, ή και το αντίστροφο αν προτιμάτε, μέσα στον ελάχιστο χρόνο των 30 δευτερολέπτων. Μάλιστα  πριν λίγες μέρες, στις 5 Μαρτίου έκανε την πρώτη του πτήση. Για του λόγου το αληθές, δείτε το παρακάτω video.

Το  Terrafugia λοιπόν όπως και τα περισσότερα αυτοκίνητα λειτουργεί με αμόλυβδη βενζίνη, είναι διθέσιο και αναμένεται να είναι έτοιμο προς πώληση, σε όσους έχουν σκοπό να διαθέσουν  $194,000, το 2011.  Πρέπει πάντως να παραδεκτούμε πάντως πως σαν αεροπλάνο είναι πολύ πιο όμορφο..

Ίσως σας αρέσουν επίσης…

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Επιτρέπονται τα εξής στοιχεία και ιδιότητες HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>