Ξενοδοχείο Alcatraz: Νιώστε σαν φυλακισμένοι

Hotel Alcatraz

Δύο Γερμανοί δικηγόροι  αγόρασαν το κτίριο μιας φυλακής, η οποία δεν λειτουργούσε πια, στο Καϊζερσλάουτεν δυτικά του Βερολίνου  και να το μετέτρεψαν σε ξενοδοχείο. Βέβαια, όπως θα δείτε και στο video παρακάτω, μάλλον δεν άλλαξαν και πολλά πράγματα.

Τα δωμάτια είναι λευκά και όσο πιο «απλά» θα μπoρούσαν να είναι, σαν κελιά φυλακής δηλαδή, με την λεκάνη της τουαλέτας να είναι σχεδόν δίπλα στο κρεβάτι. Το φαγητό μπορούν να στο δώσουν από το μικρό πορτάκι που ανοίγει στην πόρτα (σας θυμίζει κάτι;). Οι μπάρες στα παράθυρα έχουν μείνει όπως ακριβώς ήταν, ενώ στο μπαρ του ξενοδοχείου μπορεί κανείς να «απολαύσει»  το ποτό του νιώθοντας σαν φυλακισμένος αφού όλο το σκηνικό εκτυλίσσεται μέσα από σιδερένια κελιά. Βέβαια αν θέλει κανείς πραγματικά να μπει στο πετσί του ρόλου, μπορεί να παραγγείλει ασπρόμαυρες ριγωτές πυτζάμες με γραμμένο το όνομά του πάνω. Ή ακόμα να απολαύσει το πρωινό της φυλακής, το οποίο αποτελείται από ένα μικρό βαζάκι μαρμελάδα, μία κούπα σκέτο καφέ και μία φέτα ψωμί.

Οι τιμές του  Alcatraz Hotel, το οποίο ξεκίνησε να λειτουργεί από τον Μάιο του 2007, είναι περίπου 50 ευρώ. Καλή διασκέδαση σε όσους το επισκεφτούν.. Εγώ πάντως όχι!

Ίσως σας αρέσουν επίσης…

4 Σχόλια

  1. Ο/Η Σοφία λέει:

    Αν έμενε ο Michael Scofield στο διπλανό κελί (σόρρυ, δωμάτιο ήθελα να πω) θα πήγαινα ευχαρίστως :-)

  2. Ο/Η Σοφία λέει:

    Αν έμενε ο Michael Scofield στο διπλανό κελί (σόρρυ, δωμάτιο ήθελα να πω) θα πήγαινα ευχαρίστως :-)

  3. Ο/Η Ilias λέει:

    Συνεχίζεις να μην με πείθεις πάντως.. 😉

  4. Ο/Η Ilias λέει:

    Συνεχίζεις να μην με πείθεις πάντως.. 😉

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Επιτρέπονται τα εξής στοιχεία και ιδιότητες HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>