Winamp plugin για μουσικόφιλους twitters

music-twitter

Twitter

Για να καταλάβει κανείς περι τίνος πρόκειται, θα πρέπει πρώτα να γνωρίζει λίγα πράματα σχετικά με το Τwitter, δηλαδή τί είναι και πως λειτουργεί, όπως επίσης να γνωρίζει και το Αudio Τwit, το οποίο γνωρίσαμε λίγες μέρες πρίν όταν ο Νίκος ανακοίνωσε στο blog του πως το νέο mashup για το twitter ήταν πλέον online και άκουγε στο όνομα “Audio Twit”.

Audio Twit

Η λειτουργία του Audio Twit είναι πολύ απλή. Το μόνο που έχει κανείς να κάνει είναι να ακολουθήσει στο Twitter τον χρήστη @listensto και μετά να κάνει  post στο twitter την μουσική που ακούει με την  ακόλουθη μορφή :

@listensto  Metallica - Nothing Else Matters

To Audio Twit θα πάρει αυτόματα την εγγραφή αυτή και θα την προσθέσει στο προσωπικό  feed του κάθε χρήστη, το οποίο θα βρίσκεται στην διεύθυνση username.audiotwit.com, όπως για παράδειγμα το δικό μου feed, στο οποίο μπορεί κανείς να εγγραφεί μέσω RSS, κάνοντας click εδώ και να παρακολουθεί τι μουσική ακούω.

Winamp Audio Twit plugin

Το winamp plugin ήρθε να συμπληρώσει το Audio Twit. Δημιουργήθηκε απο την χρήστη @thek27, έτσι ώστε να μην χρειάζεται κάθε φορά που θα ήθελε κανείς να ενημερώσει το Audio Twit feed του να μπαίνει στο Τwitte. Το plugin δηλαδή αναλαμβάνει να  κάνει post προς τον χρήστη @listensto το τραγούδι που το winamp παίζει κάθε φορά.

H εγκατάσταση του plugin είναι πολύ απλή, αφού το μόνο που χρειάζεται είναι να το κατεβάσετε και αφού το εκτελέσετε, την πρώτη φορά που θα τρέξει θα σας ζητήσει το username και το password σας στο Τwitter ωστε να μπορεί να κάνει updates όποτε ακούτε κάποιο κομμάτι.

Ελπίζω να σας αρεσει!

Reblog this post [with Zemanta]
BuzzCullBobitdigmefreestuffdeliciousgoogle bookmarksFacebookTwitterDigg

Posted by: Ilias on January 20, 2009

Category: Internet

Tags: , ,

Ένα Σχόλιο στο “Winamp plugin για μουσικόφιλους twitters”

  1. Νίκος Παπανώτας

    Thanks για το link love και την υποστήριξη. Σύντομα θα βγάλουμε και καινούρια features στην υπηρεσία.

Σχολιάστε..