Διαγωνισμός φωτογραφίας «Ματιές στην Πόλη» από τη Fnac και το Ελληνικό Κέντρο Φωτογραφίας

Η Fnac, στηρίζοντας την καλλιτεχνική προσπάθεια, διοργανώνει στο πλαίσιο του Athens Photo Festival 2008, φωτογραφικό διαγωνισμό με θέμα «Ματιές στην Πόλη», σε συνεργασία με το Ελληνικό Κέντρο Φωτογραφίας.

Οι συμμετέχοντες καλούνται να αποτυπώσουν στο φακό την προσωπική τους ματιά γύρω από τη ζωή της Αθήνας – τα στέκια, τις νέες γειτονιές, τους κατοίκους, τις καθημερινές συνήθειες, τους περαστικούς – και οτιδήποτε σχετίζεται με αυτήν, ενώ οι τέσσερις καλύτεροι θα κερδίσουν πλούσια δώρα.

Οι δηλώσεις συμμετοχής ξεκινάνε από την 1η Νοεμβρίου και θα διαρκέσουν έως τις 6 Δεκεμβρίου, ενώ όλοι οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να είναι άνω των 16 ετών. Κάθε συμμετέχοντας μπορεί να υποβάλλει μέχρι και τρεις φωτογραφίες, ενώ η υποβολή των φωτογραφιών μπορεί να γίνει είτε on line μέσω του site της Fnac ( www.fnac.gr ), είτε απευθείας στα καταστήματα της Fnac στο The Mall και τη Γλυφάδα.

Οι φωτογραφίες που θα βραβευθούν θα παρουσιαστούν στο ευρύ κοινό σε ειδική έκθεση στο Forum της Fnac στο Μαρούσι. Τα εγκαίνια της έκθεσης έχουν προγραμματιστεί για τις 15 Ιανουαρίου 2009 στις 19.00, οπότε και θα ανακοινωθούν και τα αποτελέσματα του διαγωνισμού.

Παράλληλα, οι τέσσερις καλύτεροι θα κερδίσουν πλούσια δώρα Sony και συγκεκριμένα, ο πρώτος μια ψηφιακή φωτογραφική μηχανή Sony DSLR-A350Χ 18-70mm & 55-200mm, ο δεύτερος μια ψηφιακή φωτογραφική μηχανή Sony DSLR-A200K 18-70mm, ο τρίτος μια ψηφιακή φωτογραφική μηχανή Sony DSC-T700 και ο τέταρτος μια ψηφιακή φωτογραφική μηχανή Sony DSC-T500.

Τα σχετικά έντυπα συμμετοχής, καθώς και περισσότερες πληροφορίες για το διαγωνισμό, παρέχονται από τα καταστήματα της Fnac στο The Mall και τη Γλυφάδα καθώς και από όλα τα σημεία εκθέσεων του Athens Photo Festival.

Ο φωτογραφικός διαγωνισμός της Fnac «Ματιές στην Πόλη», πραγματοποιείται με την υποστήριξη της Sony.

Loading