Ρεκόρ πωλήσεων για το PRADA Phone by LG

Η LG Electronics και ο Όμιλος Prada ανακοινώνουν ότι το διάσημο πια PRADA Phone by LG έσπασε κάθε ρεκόρ παγκόσμιων πωλήσεων που ανέρχονται σε 1 εκατομμύριο συσκευές.

Αξίζει να σημειωθεί ότι το PRADA Phone by LG από την πρώτη του κιόλας εμφάνιση και συγκεκριμένα από το Μάρτιο του 2007, απέσπασε άριστες κριτικές και πολλά βραβεία design ως το ομορφότερο κινητό της αγοράς. Συνδυάζοντας τον καινοτομικό σχεδιασμό με την πρωτοποριακή τεχνολογία, το PRADA Phone by LG αποτέλεσε παράλληλα και το πρώτο κινητό με ολοκληρωμένη οθόνη αφής που διατέθηκε στο κοινό.

Αυτή η διορατική και εποικοδομητική συνέργεια δύο τόσο διαφορετικών βιομηχανιών αποτέλεσε πρόσφορο έδαφος για την αξιοποίηση νέων σχεδιαστικών ευκαιριών και άνοιξε το δρόμο για ποικίλες multimedia εμπειρίες.

Με δεδομένη πλέον την πολύ θετική ανταπόκριση των καταναλωτών, η LG και η Prada δεσμεύτηκαν για μελλοντική συνεργασία και ανακοίνωσαν ήδη το λανσάρισμα μίας νέας συσκευής που θα πρωτοπαρουσιαστεί στην Ευρώπη το τελευταίο τρίμηνο του 2008 και αναμένεται να ξεχωρίσει με αντίστοιχη απήχηση.

Ίσως σας αρέσουν επίσης…

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *