Ποιος είμαι...

Καλωσήρθες στο The Voyager.. αν πραγματικά θέλεις να μάθεις περισσότερα το blog αυτό ή για μένα δεν έχεις παρά να διαβάσεις την σχετική σελίδα.

Μην ξεχάσεις να προσθέσεις το The Voyager.gr στις προσωπικές σου σελίδες με νέα ή να εγγραφείς στο feed μέσω email. Σε ευχαριστώ για την επίσκεψή σου.

Αν θέλεις να λαμβάνεις τα post του blog στο email σου δεν έχεις παρά να γράψεις το email σου παρακάτω.

Ενημέρωσε μέσω Twitter για τη σύλληψή του στην Αίγυπτο

Όταν η Αιγυπτιακή αστυνομία συνελάμβανε και οδηγούσε στη φυλακή τον απόφοιτο δημοσιογραφίας του UC Berkeley ο οποίος φωτογράφιζε μια διαδήλωση, δεν υπολόγισε το Twitter.

Ο 29χρονος James Karl Buck, πρώην διαδικτυακός συντάκτης της εφημερίδας Oakland Tribune χρησιμοποίησε την υπηρεσία άμεσων μηνυμάτων μέσω του κινητού του για να γράψει μία λέξη στο λογαριασμό του Twitter του, ARRESTED (με συνέλαβαν).

Το μήνυμα μεταφέρθηκε αυτόματα στα κινητά τηλέφωνα και τους υπολογιστές των φίλων του. Έφτασε σε πολλούς φίλους του στις ΗΠΑ και στους περισσότερους αριστερούς αντικυβερνητικούς blogger της Αιγύπτου.

Την επόμενη μέρα, ένας δικηγόρους του UC Berkeley έβγαλε το νεαρό από τη φυλακή ενώ στο τηλέφωνο βρισκόταν εκπρόσωπος της Αμερικανικής Πρεσβείας.

Διαβάστε περισσότερα..

BuzzCullBazaBobitcheckitdigmeshootme

Popularity: 6% [?]

Related Posts

Leave a Reply

Subscribe to Comments?

Make Money Online The only current SEO book on the planet Ad Spot

Recent Readers. These are the cool and trendy people that read my blog!Recent Readers

Φράγμα Πολυφύτου

Φράγμα Πολυφύτου

Φράγμα Πολυφύτου

Africa Twin

Africa Twin & TDM 900

Africa Twin Xrv 750

Λίμνη Πολυφύτου

ΧRV vs ΤDΜ