SONY HDR-TG3E – Η μικρότερη Full HD Handycam

Η νέα βιντεοκάμερα Handycam® HDR-TG3E της Sony, η οποία ξεχωρίζει χάρη στην εντυπωσιακή της σχεδίαση, αποτελεί τον ιδανικό σύντροφο για τις νυχτερινές σας εξόδους ή τις εκδρομές του Σαββατοκύριακου. Επιπλέον, είναι αρκετά ανθεκτική ώστε να αντέχει ακόμα και τις πιο extreme δραστηριότητές σας.

Η TG3E χωράει άνετα στην τσάντα ή την τσέπη του τζάκετ σας και είναι αρκετά ελαφριά, ώστε να αποτελεί το ιδανικό αξεσουάρ για τις αποδράσεις σας από την πόλη. Με το μέγεθός της να είναι λίγο μεγαλύτερο από αυτό του κινητού σας τηλεφώνου, η TG3E αποτελεί την μικρότερη, λεπτότερη και ελαφρύτερη βιντεοκάμερα στον κόσμο με δυνατότητα εγγραφής σε ανάλυση 1920×1080 Full HD και καθαρό ήχο surround 5.1 καναλιών.

Η Handycam® HDR-TG3E αποτελεί επίσης, την πρώτη βιντεοκάμερα στον κόσμο με σώμα κατασκευασμένο αποκλειστικά από τιτάνιο – ένα υλικό 40% ελαφρύτερο από το ατσάλι και δύο φορές πιο ανθεκτικό από το αλουμίνιο. Το ανθεκτικό περίβλημα τιτανίου διαθέτει εξαιρετικά ανθεκτική επίστρωση Premium Hard Coating, η οποία προστατεύει τη συσκευή διαφυλάσσοντας την εκπληκτική εμφάνιση της HDR TG3E για ακόμα περισσότερο χρόνο.

Η κομψή νέα Handycam® έχει σχεδιαστεί με βάση τη φιλοσοφία ‘My HD to Go’ – μια βιντεοκάμερα «τσέπης» Full HD, αρκετά μικρή για να την μεταφέρετε μαζί σας πάντοτε και να συλλαμβάνετε όλες τις σημαντικές σας στιγμές. Το εξαιρετικά μικρό της μέγεθος, η υπέροχη εμφάνιση και το ανθεκτικό φινίρισμα κάνουν την TG3E ιδανική για κάθε περίσταση, από οικογενειακές αποδράσεις ως το καλύτερο πάρτι.

Η κομψή και λεπτή εμφάνιση της βιντεοκάμερας συνδυάζεται άψογα με την ευκολία στη χρήση μέσω της οθόνης αφής LCD. Έχετε άμεση πρόσβαση στις λειτουργίες εγγραφής, Movie/photo και zoom μέσω ενός βολικά τοποθετημένου μοχλού και κουμπιών που μπορείτε να χειριστείτε με τον αντίχειρα. Όταν η λειτουργία ‘Quick On’ είναι ενεργοποιημένη, η TG3E είναι έτοιμη για δράση σε διάστημα ενός δευτερολέπτου από το άνοιγμα της φωτεινής και καθαρής οθόνης αφής Clear Photo LCD Plus 2,7 ιντσών.

Χάρη στην δυνατότητα εγγραφής σε κάρτες μνήμης Memory Stick PRO Duo (παρέχεται Memory Stick χωρητικότητας 4GB), δεν χρειάζεται να μεταφέρετε μαζί σας ογκώδεις κασέτες ή δίσκους κατά την απογευματινή σας έξοδο ή το Σαββατοκύριακο, όπου θέλετε να συλλάβετε τις αγαπημένες σας στιγμές. Με μια κάρτα μνήμης Memory Stick χωρητικότητας 16GB (διατίθεται προαιρετικά) μπορείτε να πραγματοποιήσετε εγγραφή εικόνας HD με συνολική διάρκεια ως και 5 ώρες και 55 λεπτά (στη λειτουργία LP).

Παρά τις μικρές της διαστάσεις, η Handycam® TG3E δεν κάνει συμβιβασμούς στην εγγραφή, εξασφαλίζοντας εκπληκτικές, γεμάτες λεπτομέρεια λήψεις σε ανάλυση Full HD. Ο αισθητήρας ClearVid CMOS, με τεχνολογία Exmor™, η οποία προέρχεται από τις επαγγελματικές βιντεοκάμερες Sony και τις ψηφιακές φωτογραφικές μηχανές SLR , εξασφαλίζει υψηλή ευαισθησία και χαμηλά επίπεδα θορύβου.

Τα εκπληκτικά αποτελέσματα του αισθητήρα βελτιώνει ακόμα περισσότερο ο ισχυρός επεξεργαστής εικόνας BIONZ, εξασφαλίζοντας υψηλά επίπεδα ποιότητας, τόσο για τις λήψεις video, όσο και για τις λήψεις στατικών εικόνων. Χάρη στην ταχύτητα και την ανταπόκριση του επεξεργαστή BIONZ είναι δυνατή η λήψη φωτογραφιών υψηλής ανάλυσης 4.0 megapixels στη λειτουργία photo καθώς και η λήψη φωτογραφιών ανάλυσης 2.3 megapixels κατά την εγγραφή HD video.

Η έξυπνη λειτουργία εντοπισμού προσώπων (Intelligent Face Detection) ρυθμίζει αυτόματα την εστίαση, την έκθεση και τη χρωματική ισορροπία προσφέροντας καθαρές και εξαιρετικά ρεαλιστικές λήψεις video και φωτογραφιών των φίλων και των μελών της οικογένειάς σας.

Αναγνωρίζει ως και 8 πρόσωπα, κάνοντας ευκολότερη τη λήψη σκηνών που περιέχουν ανθρώπους σε διαφορετικές καταστάσεις. Για ακόμα καλύτερες λήψεις, η προηγμένη τεχνολογία συμπίεσης δεδομένων κατανέμει αυτόματα περισσότερα δεδομένα στα σημεία, όπου εμφανίζονται άνθρωποι, εξασφαλίζοντας πρόσωπα με περισσότερη λεπτομέρεια και λιγότερο «θόρυβο».

Ο μηχανισμός D-Range Optimiser, ο οποίος αξιοποιεί την ισχύ του επεξεργαστή BIONZ, ρυθμίζει το δυναμικό εύρος εξασφαλίζοντας πιο φυσική αναπαραγωγή σκηνικών με υψηλή χρωματική αντίθεση και οπίσθιο φωτισμό με σημεία υψηλής σκίασης και φωτισμού.

Η ποιότητα του ήχου είναι εξίσου σημαντική όσο και αυτή της εικόνας. Η ποιότητα του ψηφιακού ήχου surround 5.1 βελτιώνεται ακόμα περισσότερο με το αυτόματο μικρόφωνο zoom, το οποίο εστιάζει στα αντικείμενα που βρίσκονται στο προσκήνιο, εξασφαλίζοντας καθαρότερους διαλόγους.

Μετά τη λήψη, οι λειτουργίες Visual Index, Film Roll Index και Face Index κάνουν ευκολότερο τον εντοπισμό των αγαπημένων σας σκηνών στη μεγάλη, εύκολη στη χρήση οθόνη αφής LCD.

Μπορείτε να πραγματοποιήσετε εγγραφή των αρχείων σας από την κάρτα μνήμης Memory Stick σε DVD με ένα πάτημα του κουμπιού ‘Disc Burn’ χρησιμοποιώντας τη βάση Handycam Station που συνοδεύει τη συσκευή. Εναλλακτικά, μπορείτε να αντιγράψετε τα αρχεία σας στο σκληρό δίσκο του υπολογιστή σας. Μετά τη μεταφορά των αρχείων σας στο PC, το λογισμικό Picture Motion Browser που συνοδεύει τη συσκευή κάνει εύκολη την οργάνωση και την περιήγηση στις εικόνες σας ανά ημερομηνία με τη βοήθεια μιας εύκολης στη χρήση ημερολογιακής προβολής. Εναλλακτικά, η προβολή χάρτη (Map view) εμφανίζει την τοποθεσία όπου πραγματοποιήθηκαν οι λήψεις χρησιμοποιώντας μονάδα GPS (διατίθεται προαιρετικά).

Η τεχνολογία BRAVIA Sync κάνει ακόμα ευκολότερο να απολαμβάνετε video και φωτογραφίες στην τηλεόραση HD σας. Απλά συνδέστε την TG3E σε οποιαδήποτε συμβατή με την τεχνολογία BRAVIA Sync τηλεόραση μέσω καλωδίου HDMI (διατίθεται προαιρετικά) και ελέγξτε τις λειτουργίες αναπαραγωγής με το τηλεχειριστήριο της τηλεόρασής σας.

Στα αξεσουάρ που συνοδεύουν την συσκευή περιλαμβάνονται καλώδια A/V (USB και component), η βάση Handycam Station και λουρί καρπού για εύκολη μεταφορά της βιντεοκάμερας. Υπάρχει επίσης διαθέσιμη μια πλήρης γκάμα προαιρετικών αξεσουάρ από τη Sony, στα οποία περιλαμβάνεται μια ειδικά σχεδιασμένη θήκη μεταφοράς, ένα kit ταξιδίου με μπαταρία και φορτιστή, καθώς και τρίποδα.

Η Handycam® HDR-TG3E θα είναι διαθέσιμη από το Μάιο του 2008.

Ίσως σας αρέσουν επίσης…

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *