Στο 3ο Auto-Moto Show 2008 η θρυλική Ferrari του Michael Schumacher

Η Έκθεση Αυτοκινήτου & Μοτοσικλέτας προ των πυλών 10-13 Απριλίου

Ανεβαίνει η αδρεναλίνη καθώς πλησιάζουν οι ημέρες που η Έκθεση Αυτοκινήτου και Μοτοσικλέτας, 3ο Auto-Moto Show 2008, της διοργανώτριας εταιρίας Optimum Services θα ανοίξει τις πύλες της στη Λάρισα σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο έκτασης 6.000 τ.μ. στην περιοχή Σκεπαστής Αγοράς Νεάπολης. Η ημερομηνία κλειδί είναι 10 Απριλίου. Εκθέτες από όλη την Ελλάδα ετοιμάζουν τις βαλίτσες τους για να συμμετέχουν στην πιο εντυπωσιακή έκθεση για το αυτοκίνητο και τη μοτοσικλέτα που διεξάγεται εκτός Αθηνών για τρίτη συνεχή χρονιά στη Λάρισα. Φέτος, η SHELL Τουρσονίδης σε συνεργασία με τη SHELL HELLAS θα φιλοξενήσει στο περίπτερό της τη θρυλική Ferrari του Michael Schumacher. Η φόρμουλα μήκους 6 μέτρων και πλάτους 2 μέτρων που έχει πατήσει σε όλες τις διάσημες πίστες του κόσμου θα συγκινήσει τους επισκέπτες του 3ου Auto-Moto Show 2008 που θα έχουν την ευκαιρία να τη θαυμάσουν από κοντά. Η SHELL, μάλιστα, για να δώσει στο κοινό μια γεύση φόρμουλας, θα οργανώνει ομάδες pit stop για τη Ferrari με τη συμμετοχή του κοινού.

Τα εκθέματα αφορούν αυτοκίνητα, μοτοσικλέτες, μοντέλα απλού και αγωνιστικού ποδηλάτου, καθώς και προϊόντα και υπηρεσίες για το αυτοκίνητο και τη μοτοσικλέτα, όπως ελαστικά, εξατμίσεις, αναρτήσεις, ζάντες, ανταλλακτικά, βελτίωση, αξεσουάρ, αντιηλιακές μεμβράνες, λιπαντικά, αντιτριβικά, φώτα xenon, παρμπρίζ, εξοπλισμούς συνεργείων, φανοποιεία, δίσκους-πλατό, βολάν, αντλίες πετρελαίου, χρώματα βαφής αυτοκινήτων – μοτοσικλετών, αισθητική βελτίωση αυτοκινήτων, είδη περιποίησης αυτοκινήτου/μοτοσικλέτας, αμορτισέρ, ειδικά αυτοκόλλητα αυτοκινήτου/μοτοσικλέτας, ασφαλιστικά προϊόντα, συνεταιρισμοί συνεργείων, ιδιωτικά ΚΤΕΟ κλπ.

Αυτοκίνητο & Μοτοσικλέτα

Στο 3ο Auto-Moto Show 2008 θα παρουσιαστούν μοντέλα από τις εταιρίες Mercedes-Benz Lorinser της Auto Mobile Εlekidis, αποκλειστικού αντιπροσώπου της εταιρίας στην Ελλάδα, BMW της Metalaxis AΕ, Land Rover Βόλου, Daihatsu Μαργαρίτης, Ford Αναστασίου, Mitsubishi, Volvo, Honda, Mini Cooper της Metalaxis AΕ, Piaggio οχήματα Ι.Σκαφίδας Θ.Καλεσόπουλος κ.λπ. Επίσης, οι επισκέπτες θα δουν μοντέλα μοτοσικλετών BMW, Honda, Suzuki, Yamaha, Kymco, Kawasaki, Aprilia, Triumph, KTM, Piaggio κ.λπ. από τις εταιρίες Metalaxis Moto, Δίτροχο Α.Ε., Κ.Τσιουρής κ.λπ.

Για τους απαιτητικούς του είδους, στο 3ο Auto-Moto Show 2008 θα βρίσκεται η εταιρία Motor Ace, που εισάγει από την Αμερική και εμπορεύεται βελτιωτικά ανταλλακτικά και αξεσουάρ για μηχανές Harley Davidson. Η Motor Ace, μοναδική στο είδος της, κάνει και custom εφαρμογές που κυριολεκτικά δημιουργούν ένα εκρηκτικό τελικό αποτέλεσμα.

Το club Harley Θεσσαλονίκης θα επισκεφθεί το περίπτερο της Motor Ace το Σάββατο βράδυ στις 12 Απριλίου για βραδιά ROCK.

Βελτίωση – Αξεσουάρ – Λιπαντικά

Δυνατότητες βελτίωσης, όμως, θα έχουν την ευκαιρία να εξερευνήσουν και οι λάτρεις του αυτοκινήτου. Γνωστές εταιρίες όπως οι Maniac Tuning, Powerchips, Drakos Engineering, Auto Liatas, Τροχός ΑΕΒΕ, Amorteam Boukis, Colors Extreme, Tsifoutis Performance, Agglopoulos Accessories, Auto Speed, Furius Car Accessories κ.λπ. θα προσφέρουν πολλές επιλογές στους επισκέπτες για να εξελίξουν το αυτοκίνητό τους. Φυσικά δεν πρόκειται να λείψουν εταιρίες ελαστικών όπως οι General Tires, Toyo Tires, εταιρίες λιπαντικών όπως οι SHELL, BP, ARAL, Χάμπης ΑΕ (MOTUL κ.λπ.).

Πίστα 4×4 Test Drive

Για πρώτη φορά σε έκθεση διαμορφώνεται χωμάτινη πίστα 4×4 έκτασης 15 στρεμμάτων. Η διοργανώτρια εταιρία Optimum Services και η εταιρία Proraid του Βασίλη Μαγαλιού που ειδικεύεται σε μοντέλα 4×4 και SUV με ιδιόκτητη πίστα στο Περτούλι θα δημιουργήσουν την πρωτοφανών διαστάσεων πίστα στο 3ο Auto-Moto Show 2008. Οι επισκέπτες θα έχουν την ευκαιρία να δοκιμάσουν σε πραγματικές συνθήκες τις δυνατότητες των αγαπημένων τους μοντέλων off-road και SUV πριν προχωρήσουν στην αγορά τους. Η διαδρομή θα περιλαμβάνει πλάγια κλίση, τάφρο νερού με κλίση στο ανέβασμα και το κατέβασμα, δεμένους κορμούς δέντρων, ανάβαση υψώματος, πλάτωμα και κατάβαση και διαδρομή off-road με διαφορετικού τύπου terrain.

Πίστα drift & επιδείξεων

Tο Driftclub.gr για 2η συνεχόμενη χρονιά ανεβαίνει στη Λάρισα για να προκαλέσει τον απόλυτο πανικό με τα μοντέλα Toyota Corolla AE86, 220Hp, Ford Escort MK2, 450Hp, ΒΜW M3 E30, 315Hp, Toyota Corolla AE86 Turbo, 280hp.

Stunt riding ή flatland freestyle, όπως λέγεται ολοκληρωμένα η τέχνη της ακραίας οδήγησης μοτοσικλέτας σε επίπεδο έδαφος, θα απολαύσει το κοινό με superbikes, trial, quad, mini MX και BMX από την ομάδα SXS Stunt Show. Πιο συγκεκριμένα, οι Honda CBR954, Gas Gas 250 trial, Honda ΤRΧ450R, Kymco ΚΧR250, Kawasaki ZX-10R καθώς κι ένα buggy για drift show θα καθηλώσουν τους λάτρεις των δύο τροχών.

Ο ΣΟΑΚ για 3η συνεχόμενη χρονιά θα λιώσει τα λάστιχα στην άσφαλτο. Ο Σύνδεσμος Οδηγών Αγώνων Cross θα καταπλήξει τον κόσμο, καθώς θα κατεβάσει τις χωμάτινες φόρμουλες και αρκετά καλοφτιαγμένα αυτοκίνητα στην πίστα με σκοπό το απόλυτο show.

DB drag και Bassrace 2Χ

Το Σαββατοκύριακο στις 12-13 Απριλίου θα γίνει και ο διαγωνισμός ηχοσυστημάτων DB drag και Bassrace 2Χ. Πέρυσι έγινε για πρώτη φορά ο διαγωνισμός κατά τη διάρκεια του 2ου Auto-Moto Show 2007 και συγκέντρωσε αρκετές συμμετοχές. Φέτος με ακόμη πιο βελτιωμένες υποδομές το ενδιαφέρον για συμμετοχή στον διαγωνισμό είναι ιδιαίτερα αυξημένο.

Προπώληση εισιτηρίων

Για την διευκόλυνση του κοινού, γίνεται προπώληση εισιτηρίων στα STER Cinemas όλης της χώρας – STER ΙΛΙΟΝ Αθήνα, STER ΑΓ. ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΣ Αθήνα, STER ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ Θεσσαλονίκη, STER CITY GATE Θεσσαλονίκη, STER ΘΕΣΣΑΛΙΑ Λάρισα, STER VESO MARE Πάτρα.

Χορηγοί επικοινωνίας του 3ου Auto-Moto Show 2008 είναι τα STER Cinemas, τα περιοδικά Car και Power Techniques, το τηλεοπτικό κανάλι TV ΘΕΣΣΑΛΙΑ, οι εφημερίδες ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ, ΘΕΣΣΑΛΙΑ, Η ΕΡΕΥΝΑ, η free press εφημερίδα Σήμερα στη Θεσσαλονίκη και οι ραδιοφωνικοί σταθμοί Ράδιο Πόλις και Loud.

Για περισσότερες πληροφορίες καλέστε στα γραφεία της διοργανώτριας εταιρίας Optimum Services στο 2410 670303.

Ίσως σας αρέσουν επίσης…

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Επιτρέπονται τα εξής στοιχεία και ιδιότητες HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>