Forthnet: Δωρεάν ασύρματη πρόσβαση για όλους τους broadband συνδρομητές!

Από 1ης Απριλίου, όλοι οι συνδρομητές των broadband υπηρεσιών της Forthnet απολαμβάνουν δωρεάν, απεριόριστη ασύρματη ευρυζωνική πρόσβαση από το δίκτυο των Forthnet HotSpot!

Broadband πρόσβαση σχεδόν από παντού, προσφέρει δωρεάν η Forthnet σε όλους τους συνδρομητές των ευρυζωνικών της υπηρεσιών! Ειδικότερα, από 1ης Απριλίου κάθε συνδρομητής των υπηρεσιών Forthnet 2play, Forthnet ADSL Economy και Forthnet ADSL θα μπορεί να επισκέπτεται όποιο Forthnet HotSpot επιθυμεί (www.forthnet.gr/hotspotlocator) και να απολαμβάνει απεριόριστη, ασύρματη broadband πρόσβαση, χωρίς κανένα επιπλέον κόστος!

Η διαδικασία είναι απλή, εύκολη και άμεση. Χρησιμοποιώντας το laptop ή το PDA του, κάθε broadband συνδρομητής που βρίσκεται σε ένα Forthnet HotSpot, θα μπορεί με το username και το password της συνδρομής του, να συνδέεται ασύρματα στο internet με ταχύτητες που φτάνουν έως και τα 54Mbps!

Η Forthnet, είναι από τις πρώτες εταιρίες της χώρας που επένδυσε στρατηγικά στον τομέα της παροχής υπηρεσιών ασύρματης broadband πρόσβασης. Από το 2004, η εταιρία αναπτύσσει το δίκτυο των Forthnet HotSpot, το μεγαλύτερο δίκτυο σημείων ασύρματης broadband πρόσβασης στην Ελλάδα, προσφέροντας πρόσβαση στο internet με ευρυζωνικές ταχύτητες σε όσους βρίσκονται εκτός σπιτιού ή γραφείου, ακόμα και …εν πλω.

Σήμερα, περισσότερα από 200 Forthnet HotSpot, λειτουργούν κυρίως σε επιχειρήσεις εστίασης, τουρισμού και διασκέδασης. Στο μεγαλύτερο δίκτυο σημείων ασύρματης broadband πρόσβασης στην Ελλάδα συγκαταλέγονται πολύ γνωστές επιχειρήσεις όπως τα Starbucks, τα Kitchen Bar, τα McDonalds, η αλυσίδα ξενοδοχείων Sbokos, το ξενοδοχείο Porto Carras και πλήθος άλλων ξενοδοχειακών επιχειρήσεων και εταιριών εστίασης σε όλη την Ελλάδα, όλα τα Καταστήματα Forthnet, καθώς και το σύνολο του στόλου των Μινωϊκών Γραμμών, υλοποίηση που αποτελεί παγκόσμια πρωτιά για το χώρο της επιβατηγού ναυτιλίας. Πρόσφατα, η Forthnet ολοκλήρωσε την πρώτη εφαρμογή έργου wi- fi πρόσβασης και στο χώρο της νοσηλείας στη χώρα μας, στο Ιατρικό Κέντρο Αμαρουσίου.

Με την προσφορά δωρεάν wi- fi πρόσβασης σε όλους τους broadband συνδρομητές, η Forthnet, καινοτομεί και πάλι, προσφέροντας στους συνδρομητές της ακόμα ένα πλεονέκτημα, υψηλής προστιθέμενης αξίας.

Δελτίο Τύπου ForthNet | via Techteam.gr

You may also like...

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *