500 GB Disk Storage, 5 TB Monthly Bandwidth, for $5.95/mo
Powered by MaxBlogPress 

Ποιος είμαι...

Καλωσήρθες στο The Voyager.. αν πραγματικά θέλεις να μάθεις περισσότερα το blog αυτό ή για μένα δεν έχεις παρά να διαβάσεις την σχετική σελίδα.

Μην ξεχάσεις να προσθέσεις το The Voyager.gr στις προσωπικές σου σελίδες με νέα ή να εγγραφείς στο feed μέσω email. Σε ευχαριστώ για την επίσκεψή σου.

Αν θέλεις να λαμβάνεις τα post του blog στο email σου δεν έχεις παρά να γράψεις το email σου παρακάτω.

Πρόταση «μαμούθ» της Microsoft για την Yahoo!

Η Microsoft ανακοίνωσε ότι προτίθεται να εξαγοράσει τη μηχανή αναζήτησης, Yahoo, έναντι 44,6 δισ. δολαρίων μέσω μετοχών και μετρητών. Η πρόταση του αμερικανικού γίγαντα αποτελεί τη νέα απόπειρα για τη βελτίωση των διαδικτυακών υπηρεσιών της.

Yahoo & MicrosoftΗ Microsoft ανακοίνωσε ότι προσφέρει 31 δολάρια για κάθε μετοχή της Yahoo, 62% πάνω από την τιμή κλεισίματος της μετοχής την Πέμπτη. «Έχουμε μεγάλη εκτίμηση για τη Yahoo, και μαζί μπορούμε να προσφέρουμε σημαντικές λύσεις για τους καταναλωτές, τους εκδότες και τους διαφημιστές καθώς θα βελτιώσουμε τη θέση μας στις διαδικτυακές υπηρεσίες» δήλωσε ο διευθύνων σύμβουλος της εταιρείας Steve Ballmer.

Οι μέτοχοι της Yahoo θα έχουν τη δυνατότητα να επιλέξουν μεταξύ μετρητών ή μετοχών της Microsoft. Σύμφωνα με την εταιρεία του Μπιλ Γκέιτς, η εξαγορά θα εκχωρήσει σημαντική αξία στους μετόχους των δύο εταιρειών, αξιοποιώντας τις δυνατότητες καινοτομίας που θα εμφανιστούν.

Η Yahoo έχει υποστεί περιορισμό των κερδών, παρά τη νέα πλατφόρμα διαφήμισης πριν από ένα χρόνο. Πριν από λίγο καιρό μάλιστα, είχε ανακοινώσει περικοπές 1.000 θέσεων εργασίας, με τα κέρδη να σημειώνουν πτώση στο τρίτο τρίμηνο, στα 206 εκατ. δολάρια. Για το σύνολο του 2007, τα έσοδα αυξήθηκαν κατά 8% στα 1,8 δισ. δολάρια, με τα συνολικά της κέρδη να ανέρχονται στα 660 εκατ. δολάρια από τα 751 εκατ. δολάρια το 2006.

Διαβάστε περισσότερα..

BuzzCullBazaBobitcheckitdigmeshootme

Popularity: 23% [?]

Related Posts

Leave a Reply

Subscribe to Comments?

Make Money Online The only current SEO book on the planet Ad Spot

Recent Readers. These are the cool and trendy people that read my blog!Recent Readers

Φράγμα Πολυφύτου

Φράγμα Πολυφύτου

Φράγμα Πολυφύτου

Africa Twin

Africa Twin & TDM 900

Africa Twin Xrv 750

Λίμνη Πολυφύτου

ΧRV vs ΤDΜ