The Green Album – Το Πρώτο Πράσινο Album στην Ελλάδα

Το WWF Ελλάς σε συνεργασία με την SONY BMG κυκλοφορούν το πρώτο CD αφιερωμένο αποκλειστικά στο περιβάλλον. Η συλλογή περιέχει ξένα τραγούδια με «ακτιβιστικό» χαρακτήρα από τους Lou Reed, Bob Dylan, Patti Smith, Talking Heads, Leonard Cohen κ.α., και το νέο ελληνικό τραγούδι «Μπες στο κλίμα» του Κώστα Λειβαδά μαζί με την Ελένη Τσαλιγοπούλου, τον Νίκο Πορτοκάλογλου και την Ανδριάννα Μπάμπαλη.

The Green Album - Το Πρώτο Πράσινο Album στην Ελλάδα

Το «Μπες στο κλίμα» γράφτηκε στο πλαίσιο της εκστρατείας του WWF Ελλάς «Το κλίμα είναι στο χέρι σου!» με στόχο να ευαισθητοποιήσει όλους τους Έλληνες πολίτες στο παγκόσμιο πρόβλημα της κλιματικής αλλαγής.
Θα βρείτε το CD σε όλα τα κεντρικά δισκοπωλεία από τη Δευτέρα, 10 Δεκεμβρίου 2007. Μέρος των εσόδων από τις πωλήσεις θα διατεθούν στο WWF Ελλάς για την ενίσχυση της εκστρατείας «Το κλίμα είναι στο χέρι σου!».

Ποια υπερθέρμανση γεννάει ένα τέρας που ξυπνάει..
Θα μας πνίξει θα μας φάει.. Μπες στο κλίμα!

Audio clip: Adobe Flash Player (version 9 or above) is required to play this audio clip. Download the latest version here. You also need to have JavaScript enabled in your browser.


Το CD περιέχει τα τραγούδια:
1. THE RICHEST MAN IN BABYLON (ACOUSTIC VERSION) -THIEVERY CORPORATION
2. SIGN ‘O’ THE TIMES – PRINCE
3. GET UP, STAND UP – PETER TOSH
4. IF YOU TOLERATE THIS YOUR CHILDREN WILL BE NEXT-MANIC STREET PREACHERS
5. WILD WOOD – PAUL WELLER
6. EVERYTHING IS BROKEN- BOB DYLAN
7. NOTHING BUT FLOWERS -TALKING HEADS
8. ARMAGIDEON TIME – THE CLASH
9.;PEOPLE HAVE THE POWER – PATTI SMITH
10. LONELY PLANET – THE ΤΗΕ
11. LAST GREAT AMERICAN WHALE – LOU REED
12. MY CULTURE-ONE GIANT LEAP feat. ROBBIE WILLIAMS & MAXI JAZZ
13. WHO BY FIRE – LEONARD COHEN
14. EVE OF DESTRUCTION-PAUL REVERE & THE RAIDERS
15. WORLD ON FIRE – SARAH McLACHLAN
16. PERFECT DAY – LOU REED

BONUS TRACK:
ΜΠΕΣ ΣΤΟ ΚΛΙΜΑ-ΕΛΕΝΗ ΤΣΑΛΙΓΟΠΟΥΛΟΥ, ΑΝΔΡΙΑΝΑ ΜΠΑΜΠΑΛΗ, ΝΙΚΟΣ ΠΟΡΤΟΚΑΛΟΓΛΟΥ ΚΩΣΤΑΣ ΛΕΙΒΑΔΑΣ

Στο «Πράσινο Άλμπουμ» θα βρείτε επιπλέον ένα bonus CD-ROM με πληροφορίες για την αλλαγή του κλίματος και τρόπους για το πώς μπορεί ο καθένας μας να συμμετέχει ενεργά στον παγκόσμιο αγώνα για την καταπολέμησή της υπερθέρμανσης του πλανήτη.

Περισσότερες πληροφορίες:
Γιώργος Βελλίδης, Υπεύθυνος Επικοινωνίας WWF Ελλάς, [email protected], 210-3314893, 6982471719
Μαρίτα Παντέρη, Υπεύθυνη Τύπου WWF Ελλάς, [email protected], 210-3314893, 698 2471724

Σημειώσεις προς συντάκτες:
1. H εκστρατεία του WWF Ελλάς «Το κλίμα είναι στο χέρι σου» έχει στόχο να ενεργοποιήσει όλους τους πολίτες ώστε να μην αυξηθεί η μέση παγκόσμια θερμοκρασία πάνω από 2oC. H εκστρατεία βασίζεται στους εξής άξονες: (i) ενημέρωση και ευαισθητοποίηση των πολιτών μέσω εκδηλώσεων, ειδικών δράσεων, ενημερωτικών εκδόσεων και ηλεκτρονικής επικοινωνίας για τη μείωση του ενεργειακού τους αποτυπώματος, (ii) διαμόρφωση προτάσεων και θέσεων προς την ελληνική πολιτεία για την τήρηση των δεσμεύσεων της χώρας, όπως απορρέουν από τις διεθνείς συμβάσεις και την ευρωπαϊκή νομοθεσία, (iii) δημιουργία ειδικού πακέτου περιβαλλοντικής εκπαίδευσης, (iv) ανάδειξη της ανάγκης προσαρμογής των οικοσυστημάτων στην αλλαγή του κλίματος και τεκμηρίωση της σωστής υλοποίησης ενεργειακών έργων, και (v) παροχή λύσεων προς την επιχειρηματική κοινότητα για περιορισμό των εκπομπών που οφείλονται στις δραστηριότητές τους.

Reblog this post [with Zemanta]

You may also like...

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *